Skip to content

Over Chiropractie in Delft

Chiropractie Ingelse is gevestigd in Delft. Ons doel is om problemen met uw lichamelijke functies te verhelpen en te voorkomen. Hierbij staat het bewegingsstelsel en de relatie met het zenuwstelsel centraal. Met verschillende effectieve technieken kunnen wij blokkades in het lichaam snel verhelpen en uw pijn verlichten. Onze chiropractoren hebben veel kennis en ervaring. Ze hebben een universitaire opleiding gevolgd en vele jaren ervaring in de praktijk. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Chiropractie Associatie (NCA) en Stichting Chiropractie Nederland (SCN).

Wat is Chiropractie?

Chiropractie richt zich voornamelijk op klachten bij de wervelkolom, zenuwstelsel en het bewegingsapparaat in het algemeen. De acties van een chiropractor zijn onder te verdelen in drie segmenten. Ze houden zich allereerst bezig met het stellen van een juiste diagnose. Op basis van deze diagnose wordt vervolgens een effectieve behandelingsmethode vastgesteld. De chiropractor houdt zich ten slotte bezig met het voorkomen van klachten.

Hoe wij u helpen

Onze chiropractoren behandelen u altijd op basis van de huidige wetenschappelijke kennis en onderzoeken. Daarbij focussen wij ons niet alleen op de praktische klachten, maar kijken wij ook naar andere facetten. Daarbij kunt u denken aan het monitoren van uw levensstijl, houding en richten ze ook op de ergonomie. Het geven van advies, bijvoorbeeld omtrent oefeningen die u kunt uitvoeren, speelt ook een belangrijke rol. De combinatie van al deze acties hebben als doel om niet alleen een optimaal resultaat te behalen, maar ook om deze op de lange termijn te behouden.

Waarom zou u voor ons kiezen?

Als u een chiropractor in Delft zoekt, bent u om meerdere redenen bij ons aan het juiste adres. In onze praktijk hebben wij echt passie voor het vak. We vinden het geweldig om mensen effectief te helpen. Bovendien geven wij altijd transparant en deskundig advies, gebaseerd op wetenschappelijk bewijs. Bij het verhelpen van de klachten hanteren wij de holistische benadering. Dat wil zeggen dat wij naar het lichaam als geheel kijken en niet als losstaande elementen. Wij behandelen niet alleen reguliere volwassenen, maar ook baby’s, kinderen en zwangere vrouwen. Onze klanten waarderen ons met een 9,3.

Heeft u een chiropractor in Delft nodig? Neem gerust contact met ons op.

Wij helpen u graag van uw klachten af. Dus zoekt u een chiropractor in Delft? We komen graag met u in contact. U kunt bij ons altijd rekenen op een enthousiast team chiropractoren die graag uw gezondheid willen verbeteren. In onze praktijk in Delft staan onze chiropractoren voor u klaar om u van uw klachten af te helpen! Neem gerust contact met ons op.