skip to Main Content

Ik ben Kelly Schoonderwoerd. Ik ben afgestudeerd aan het Canadian Memorial Chiropractic College (CMCC) in Toronto, Canada. Na mijn afstuderen aan CMCC behaalde ik mijn Personal Trainer-licentie en volgde ik een uitgebreide aanvullende training in sportchiropractie. Ik heb gewerkt als trainer voor roei- en voetbalteams en maakte deel uit van het medische team voor evenementen zoals karate, hockey, voetbal, triatlons en zowel de Ontario Summer Games als de Canada Summer Games.

Ik gebruik vele behandelmethoden om u te helpen u prettiger in uw lichaam te voelen, variƫrend van uitgebreide weke delentherapie en aanpassingen/manipulaties van gewrichten tot het gebruik van K-taping, Graston-techniek, actieve revalidatie en therapeutische echografie.

Ik ben daarnaast een van de weinige chiropractors die een stuitje/coccygeale behandeling geeft. Veel mensen met langdurig ongemak door een chronisch staartbeenletsel hebben dramatische verlichting gevonden van zacht inwendig werk aan het stuitbeen en de omliggende ligamenten.

Ik blijf gezond door te fietsen, wandelen, langlaufen, fietsen, joggen, inline skaten, voetballen, roeien, sporten bij CrossFit, & gezond eten!

Ik verheug me op mijn tijd bij Chiropractie Ingelse van december 2022 tot en met februari 2023!