Skip to content

Wij hechten veel waarde aan jouw mening. Ben je tevreden of juist niet? We horen het graag.

Jean Paul
Al meer dan 20 jaar rugklachten. Veel geprobeerd en angstig om de rug eens goed te laten behandelen. Hier en daar fysiotherapie geprobeerd en altijd maar doorgelopen met het idee… het gaat wel weer over.
Als honkballer en liefhebber van de golfsport, werd het plezier om deze hobbies uit te oefenen, steeds minder. Altijd weer die rug!
Na een periode van heftige pijn, toch de stap gewaagd om een chiropractor naar mijn situatie te laten kijken. Samen met Robin Ingelse is een gedetailleerd plan van aanpak opgesteld. Na het eerste consult, werd ik aangemerkt als: “een projectje” want werkelijk alles (rug/ bekken/ schouders) was uit zijn verband geraakt.
Nu, na slechts drie behandelingen, voelt de rug een stuk soepeler aan en zijn de echte pijnscheuten verdwenen. Af en toe nog wat stijf want “Het projectje” is er nog niet. Maar wat ben ik blij dat dat ik weer pijnvrij van mijn hobbies kan genieten en normaal kan functioneren.
Complimenten over de aanpak/ uitleg van de behandelmethoden en resultaten tot nu toe. Chiropractie Ingelse raad ik dan ook van harte aan!
Kim

Ik ben erg goed geholpen door Robin nadat ik door mijn rug was gegaan. Het probleem ontstond na een verkeerde beweging na een aantal keren per week hardgelopen te hebben. Ik houd ervan om drie keer per week te sporten en ben normaal best soepel. Nu kon ik door de pijn niets meer doen. Zelfs mijn schoenen aandoen, zitten en de trap oplopen ging niet meer zonder pijn. De pijn trok door in mijn been en heup, erg naar! Toen de pijn na vier dagen nog niet minder was geworden, begon ik mij serieus zorgen te maken. Het bezorgde mij slechte nachten, veel moeite met werken en ik zou over twee weken op wintersportvakantie gaan. Ik ben gaan uitzoeken wat een effectieve manier is om snel van de pijn af te komen en ik kwam uit bij chiropractie. Wat mij aansprak aan chiropractie is dat de mens in zijn totaliteit centraal staat en naar het hele lichaam wordt gekeken, omdat alles met elkaar samenhangt. Ik kwam bij Robin uit en ik kreeg een professionele indruk van haar. Ik vond de behandeling eerst best eng. Door Robin haar heldere uitleg over wat zij ging doen en doordat ze heel goed naar mijn klachten luisterde, kalmeerde ik direct. Ik kon mij goed overgeven aan de behandeling, die zij uiterst zorgvuldig en deskundig heeft uitgevoerd. Robin gaf aan dat ik mij eerst wat vermoeider en stijf kon voelen en dat de klachten daarna weg zouden trekken. En zo is het precies gegaan, een dag later was ik al nagenoeg vrij van pijn. Een enorme verademing. Ik kan chiropractie in het algemeen en Robin in het bijzonder aan iedereen aanraden!!

Bernard

Als gevolg van regelmatig terugkerende rugklachten, waarbij een stekende pijn zowel mijn bewegingsvrijheid als ademhaling bemoeilijkte, ben ik bij de chiropractor terecht gekomen. De laatste jaren ben ik onder behandeling bij Robin, zij heeft er voor gezorgd dat de periodes tussen de klachten steeds langer werden en de klachten stukken minder hevig. Ik kom nu af en toe langs voor een preventieve behandeling en dat werkt uitstekend!

Robin heeft een prettige werkwijze, ze voert een goede probleemanalyse uit, vertelt hoe ze het aan gaat pakken en geeft gedurende de behandeling aan wat ze op dat moment constateert en waardoor dat zou kunnen komen.

Ook bij knie-, arm- en schouderklachten heeft ze me succesvol behandeld, waarbij de klachten snel verdwenen.

Haar behandelingen hebben bij mij altijd direct resultaat, ik kan haar echt aanraden!

Renate

Na de zwangerschap van de 2e ben ik bij Robin terecht gekomen. Door 2 zware zwangerschappen en bevallingen heeft mijn lichaam aardig wat te verduren gehad, helemaal in combinatie met mijn hypermobiliteit. Robin legt altijd rustig en goed uit waar de oorsprong van de klacht zit en wat ze eraan kan doen. Ook denkt ze met de patiënt mee als het herstelproces naar het idee te lang duurt. Ze kijkt dan wat er verder gedaan kan worden en ze geeft duidelijk advies en oefeningen door als het nodig is.

Mijn kinderen: De oudste is op 3-jarige leeftijd in aanraking gekomen met chiropractie. Hij had erg veel moeite met zijn ontlasting en liep erg stijf. Omdat hij in zijn eerste jaren zo snel gegroeid was, zat er een blokkade in zijn middenrug. Deze heeft Robin verholpen. Wel gelijk ook aangegeven dat het in zijn verdere ontwikkeling nog eens kon gebeuren en dat we dan weer terug moesten komen.

Onze dochter liep met anderhalf jaar nog niet. Ze wilde wel, maar het lukt niet. Haar voetje stond ook echt naar binnen toe. Dus ook met haar naar Robin toe. Zij constateerde dat haar bekkengewricht vast zat. Die heeft ze los gemaakt en ze liep binnen 3 dagen!! Bij elke stap in haar ontwikkeling (van lopen naar rennen, naar huppelen enz.) en als we merken dat haar voetje weer naar binnen gaat staan, gaan we even langs.

Ze benadert de kinderen op een fijne en rustige manier. Zodat ze zich gelijk op hun gemak voelen en het niet erg vinden om behandeld te worden. Naar Robin toe gaan is voor hun echt een feestje!!!