Skip to content

Over chiropractie in de regio Zoetermeer

Bent u woonachtig in de regio Zoetermeer, dan heten wij u graag welkom bij Chiropractie Ingelse in Delft. Het voorkomen en verhelpen van klachten die in verband staan met de lichamelijke functies is onze belangrijkste focus. Daarbij vormen uw bewegingsstelsel en zenuwstelsel de belangrijkste basis. Wij hanteren effectieve technieken en zijn daarmee in staat om lichamelijke blokkades snel op te lossen. De bij ons werkzame chiropractoren zijn allen in bezit van een universitaire graad en veel praktijkervaring.

Wat is chiropractie?

Bij chiropractie ligt de focus op het behandelen van klachten die verband houden met de wervelkolom, het beweginsapparaat en het zenuwstelsel. De behandeling bestaat uit meerdere onderdelen. Het vaststellen van de diagnose is de eerste. Daarna volgt de werkelijke behandelingsmethode op basis van de diagnose. Preventie vormt het laatste onderdeel van de behandeling.

Hoe wij u helpen

Al onze behandelingen zijn gestoeld op actuele wetenschappelijke kennis en onderzoeken. We focussen ons op praktische klachten, maar richten ons ook op andere zaken, zoals uw houding, de algemene levensstijl en de ergonomie van het lichaam. Tot onze taken behoort het geven van grondig advies, bijvoorbeeld makkelijke tips om uw houding te verbeteren. Ons doel is om met onze behandelmethoden effectieve resultaten te behalen op zowel de korte termijn, alsook de lange termijn.

Waarom zou u voor ons kiezen?

Bij ons zit u goed als u woonachtig bent in de regio Zoetermeer. Met passie helpen wij mensen om van hun klachten af te komen. Wetenschappelijk bewijs is onze grondslag bij het geven van vakkundig advies. Wij hanteren de holistische benadering en focussen ons dus op het lichaam als geheel. Niet alleen volwassenen zijn welkom in onze praktijk, maar ook kinderen, baby’s en zwangere vrouwen. Onze klanten zijn zeer tevreden en geven ons een 9,3 als waardering.

Heeft u een chiropractor in de regio Zoetermeer nodig? Neem gerust contact met ons op.

Wij richten ons op het verhelpen van uw klachten. U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen als u op zoek bent naar een chiropractor in de regio Zoetermeer. Laat uw gezondheidsproblemen door ons verhelpen en neem zo snel mogelijk contact op!