Skip to content

Over chiropractie in de regio Voorburg

Bent u op zoek naar chiropractie in de regio Voorburg? Dan bent u bij welkom bij Chiropractie Ingelse in Delft. Wij verhelpen en voorkomen klachten die betrekking hebben op de lichamelijke functies. Het bewegingsstelsel en het zenuwstelsel vormen de basis van onze behandelingen. Effectieve technieken stellen ons in staat om blokkades in het lichaam snel te verhelpen. De chiropractoren in onze praktijk zijn allemaal voorzien van een universitaire graad en veel praktijkervaring. Onze praktijk is bovendien aangesloten bij de Nederlandse Chiropractie Associatie (NCA) en Stichting Chiropractie Nederland (SCN)

Wat is chiropractie?

De geneeswijze chiropractie focust zich op allerlei klachten die in verband staan met de wervelkolom, het zenuwstelsel en in het algemeen het bewegingsapparaat. De behandeling van de chiropractor is in drie stappen onder te verdelen. De eerste stap is het vaststellen van een juiste diagnose van de klacht. Bij de tweede stap staat de werkelijke behandelmethode centraal. In de derde stap wordt aandacht besteed aan de mogelijkheden tot preventie.

Hoe wij u helpen

Actuele wetenschappelijke kennis en onderzoeken vormen de basis van de behandelmethodes van onze chiropractoren. Niet alleen de praktische klachten staan centraal, maar ook andere oogpunten. Denk aan uw algehele levensstijl, de houding en de ergonomie van het lichaam. Bovendien geven onze chiropractoren altijd grondig advies, bijvoorbeeld met betrekking tot het uitvoeren van de oefeningen. Deze algemene behandelmethoden hebben tot doel om zowel op de korte termijn als de lange termijn een optimaal resultaat te leveren.

Waarom zou u voor ons kiezen?

Bent u woonachtig in de regio Voorburg? U bent dan bij ons op de juiste plek. Passie vormt een belangrijk onderdeel van ons werk. Het helpen van mensen geeft ons voldoening. Deskundig advies is bij ons gestoeld op wetenschappelijk bewijs. Wij leggen de focus op de holistische benadering, met als uitgangspunt het lichaam als geheel. Naast volwassenen, behandelen wij ook zwangere vrouwen, baby’s en kinderen. Wij worden door onze klanten gewaard met een 9.3.

Heeft u een chiropractor in de regio Voorburg nodig? Neem gerust contact met ons op.

Wij helpen u met liefde van uw nare klachten af. Bent u op zoek naar een chiropractor in de regio Voorburg, dan kunt u gerust contact opnemen met onze chiropractiepraktijk in Delft. Ons team staat klaar om uw gezondheid te verbeteren. Neem dus snel contact op!