Skip to content

Over Chiropractie in de regio Rotterdam

Heeft u een chiropractor in de regio Rotterdam nodig? Dan bent u bij Chiropractie Ingelse in Delft op de juiste plek. Het voorkomen en verhelpen van problemen met lichamelijke functies is ons doel. Het bewegingsstelsel en zenuwstelsel vormen daarbij de basis. Blokkades in het lichaam kunnen wij snel verhelpen met verschillende effectieve technieken. Onze chiropractoren zijn universitair opgeleid en hebben veel praktijkervaring. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Chiropractie Associatie (NCA) en Stichting Chiropractie Nederland (SCN).

Wat is Chiropractie?

Chiropractie focust zich met name op klachten die betrekking hebben op de wervelkolom, zenuwstelsel en in het algemeen het bewegingsapparaat. De handeling van een chiropractor kun je splitsen in drie fases. In de eerste fase houdt een chiropractor zich bezig het met vaststellen van de juiste diagnose. In de tweede fase wordt een effectieve behandelmethode opgesteld. Als laatste houdt een chiropractor zich bezig met preventie.

Hoe wij u helpen

De meest actuele wetenschappelijk kennis en onderzoeken staan centraal bij de behandelmethoden van onze chiropractoren. Niet alleen de praktische klachten worden onder de loep genomen, maar ook andere facetten. Denk daarbij aan controle op uw levensstijl, houding en ook de ergonomie speelt een belangrijke rol. Bovendien wordt er altijd grondig advies gegeven, bijvoorbeeld omtrent het uitvoeren van oefeningen. De gezamenlijke acties dienen het behalen van een optimaal resultaat op de korte termijn, maar ook het behouden van deze resultaten op de lange termijn.

Waarom zou u voor ons kiezen?

Bij ons bent u aan het juiste adres als u een chiropractor in de regio Rotterdam zoekt. En wel om meerdere redenen. Wij zijn allereerst zeer gepassioneerd over het vak. Het effectief helpen van mensen geeft ons voldoening. Ook geven wij transparant en vakkundig advies en dit is altijd gestoeld op wetenschappelijk bewijs. We hanteren een holistische benadering bij het verhelpen van klachten. Wij kijken dus naar het lichaam als geheel. Naast het behandelen van volwassenen, richten wij ons ook op baby’s, kinderen en zwangere vrouwen. Wij worden door onze klanten gewaardeerd met een 9,3.

Heeft u een chiropractor in de regio Rotterdam nodig? Neem gerust contact met ons op.

Met liefde helpen wij u van uw klachten af. Dus, bent u op zoek naar een chiropractor in de regio Rotterdam? Dan willen wij graag met u in contact komen. Ons team in Delft bestaat uit enthousiaste chiropractoren die u graag willen helpen om uw gezondheid te verbeteren. In onze praktijk staan de chiropractoren altijd voor u klaar. Neem gerust contact met ons op!