Skip to content

Over chiropractie in de regio Nootdorp

Als u woonachtig bent in de regio Nootdorp, dan bent u welkom bij Chiropractie Ingelse in Delft. In onze praktijk richten wij ons op het voorkomen en verhelpen van klachten in relatie tot de lichamelijke functie. Het bewegingsstelsel en het zenuwstelsel staan centraal bij onze behandelingen. Met effectieve technieken lossen wij blokkades in het lichaam snel op. Onze chiropractoren zijn voorzien van praktijkervaring en een universitaire graad.

Wat is chiropractie?

Klachten in verband met de wervelkolom staan centraal bij de geneeswijze chiropractie. Daarbij legt de chiropractor de focus op de wervelkolom, het zenuwstelsel en het bewegingsapparaat. De chiropractor houdt zich met drie belangrijke kwesties bezig. Allereerst het vaststellen van de juiste diagnose. Vervolgens de behandeling op basis van de diagnose en als laatste focust deze zich op preventie.

Hoe wij u helpen

Al onze behandelingen zijn gestoeld op actuele wetenschappelijke kennis en onderzoeken. We focussen ons op praktische klachten, maar ook de houding, algemene levensstijl en de ergonomie van het lichaam zijn belangrijke aandachtspunten. We geven graag grondig advies en zien dat als één van onze belangrijkste taken. Onze missie ligt in het uitvoeren van deze gezamenlijke behandelingen om daarmee op de korte termijn en lange termijn succes te bewerkstelligen.

Waarom zou u voor ons kiezen?

Zoekt u een chiropractor en bent u woonachtig in de regio Nootdorp? Bij ons zit u dan goed. Wetenschappelijk bewijs vormt de basis van ons vakkundig advies en de behandelmethodes. Wij gaan uit van de holistische benadering en daarmee wordt de focus op het lichaam als één geheel gelegd. Wij verwelkomen volwassenen, kinderen, baby’s en ook zwangere vrouwen. Onze klanten hebben ons beloond met een 9,3 als waarderingscijfer.

Heeft u een chiropractor in de regio Nootdorp nodig? Neem gerust contact met ons op.

Onze focus ligt op het effectief verhelpen van uw lichamelijke klachten. Dus heeft u klachten en zoekt u een chiropractor in de regio Nootdorp, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag!