Skip to content

Over chiropractie in de regio Leidschendam

Woont u in de regio Leidschendam? Dan bent u zeker welkom bij Chiropractie Ingelse in Delft. In onze praktijk leggen wij de focus op het voorkomen en verhelpen van klachten die in relatie staan met het optimaal functioneren van het lichaam. Onze behandelingen focussen zich op het zenuwstelsel en het bewegingsstelsel. Dankzij effectieve technieken zijn wij snel in staat om blokkades in het lichaam op te lossen. De chiropractoren in onze praktijk zijn voorzien van een universitaire graad en veel praktijkervaring.

Wat is chiropractie?

Bij chiropractie ligt de focus op het verhelpen van klachten die in verband staan met de wervelkolom, het zenuwstelsel en het bewegingsapparaat. De taken van de chiropractor zijn onder te verdelen in drie fases. In de eerste fase wordt een accurate diagnose vastgesteld. In tweede fase ligt de focus op de behandeling op basis van de diagnose. In de derde fase houdt de chiropractor zich bezig met preventie.

Hoe wij u helpen

Als uitgangspunt voor de behandelingen baseren wij ons op actuele wetenschappelijke kennis en onderzoeken. We houden ons niet alleen bezig met praktische klachten, maar ook met andere aspecten zoals de houding, algemene levensstijl en de ergonomie van het lichaam. Het geven van grondig advies behoort tot één van onze belangrijkste taken. Ons doel is om met de gezamenlijke behandelingsmethoden effectieve resultaten op zowel de korte als de lange termijn te bewerkstelligen.

Waarom zou u voor ons kiezen?

Bent u woonachtig in de regio Leidschendam? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Ons vakkundig advies en behandelmethodes zijn gestoeld op wetenschappelijk bewijs. In onze praktijk hanteren wij de holistische benadering, met de focus op het lichaam als geheel. Bij ons is iedereen welkom: volwassenen, kinderen, baby’s en ook zwangere vrouwen. Onze klanten zijn zeer tevreden en belonen ons met een 9,3 als waarderingscijfer!

Heeft u een chiropractor in de regio Leidschendam nodig? Neem gerust contact op met onze praktijk in Delft.

Het verhelpen van lichamelijke klachten heeft onze belangrijkste focus. Neem contact op met onze praktijk in Delft als u klachten heeft en zoekt naar een chiropractor in de regio Leidschendam. Wij kunnen u helpen met uw gezondheidsproblemen!