Skip to content

Over chiropractie in de regio Den Haag

Zoekt u een chiropractor in de regio Den Haag? Bij Chiropractie Ingelse in Delft bent u altijd welkom. Wij richten ons op het voorkomen en verhelpen van klachten die verband houden met de lichamelijke functies. Het zenuwstelsel en het bewegingsstelsel vormen daarbij de basis. Met effectieve technieken zijn wij in staat om lichamelijke blokkades snel op te lossen. Onze chiropractoren zijn in het bezit van een universitaire graad en veel praktijkervaring. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Chiropractie Associatie (NCA) en Stichting Chiropractie Nederland (SCN)

Wat is chiropractie?

Chiropractie richt zich op klachten die betrekking hebben op de wervelkolom het zenuwstelsel, en het bewegingsapparaat in zijn geheel. De chiropractor focust zich bij de behandeling op verschillende onderdelen. Allereerst stelt hij of zij de juiste diagnose vast. Op basis daarvan volgt de werkelijke behandelingsmethode. Ook wordt nog aandacht aan de preventie besteedt.

Hoe wij u helpen

Bij ons vormen actuele wetenschappelijke kennis en onderzoeken de basis van de behandelmethodes die wij uitvoeren in onze praktijk. Naast de praktische klachten richten wij ons ook op andere facetten: uw algehele levensstijl, de houding en de ergonomie. Het geven van grondig advies, bijvoorbeeld over het uitvoeren van oefeningen, behoort ook tot de taken van onze chiropractoren. De behandelingsmethoden dienen op zowel de korte als lange termijn resultaat te behalen.

Waarom zou u voor ons kiezen?

Woont u in de regio van Den Haag? U bent bij ons dan op de juiste plaats. Wij werken met passie en mensen helpen geeft ons ultieme voldoening. Ons deskundig advies is altijd gestoeld op wetenschappelijke bewijs, waarbij de holistische benadering centraal staat met de focus op het lichaam als geheel. We helpen niet alleen volwassenen, maar ook baby’s, kinderen en zwangere vrouwen. Klanten waarderen ons momenteel met een 9,3.

Heeft u een chiropractor in de regio Den Haag nodig? Neem gerust contact met ons op.

Het verhelpen van uw klachten is ons grootste doel. Als u op zoek bent naar een chiropractor in de buurt van Den Haag, dan kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen. Ons fanatieke team helpt u graag met het verbeteren van de gezondheid. Neem contact op en aarzel niet langer!